اپل در سال ۲۰۲۰ چهار آیفون معرفی خواهد کرد!

طبق گزارشی که JPMorgan منتشر کرده، اپل می‌خواهد به منظور افزایش فروش آیفون در سال ۲۰۲۰، چهار مدل مختلف آیفون را در این سال معرفی کند. آنطور که گفته شده، کوپرتینویی‌ها قصد دارد سه مدل آیفون OLED جدید که از شبکه ۵G پشیتبانی خواهد کرد را در سال ۲۰۲۰ معرفی کند و همچنین گفته شده که حداقل دو مدل از آن‌ها، دوربین اسکن سه بعدی ToF هم خواهد داشت.

معمولا اپل ماه سپتامبر را که پیش از تعطیلات آخر فصل است، برای معرفی iPhone جدید انتخاب می‌کند. امسال هم انتظار داریم مثل دو سال گذشته، شاهد معرفی سه آیفون جدید در ماه سپتامبر باشیم که تا همین حالا هم اطلاعات زیادی از آن‌ها لو رفته است. از جمله این اطلاعات می‌توانیم به سه دوربینه شدن دو آیفون و البته چینش عجیب این دوربین‌ها اشاره کنیم.

تحلیلگر JPMorgan همچنین گفته که اپل می‌خواهد یک گوشی «مقرون به صرفه» نیز تولید کند که این محصول در اندازه iPhone 8 خواهد بود اما فاقد مودم ۵G است و قیمت کمتری دارد.

از آن‌جایی که تیم کوک نمی‌خواهد بیخیال بازار گوشی‌های رده بالا بشود، انتظار داریم سه iPhone سال ۲۰۲۰ با نمایشگر‌های ۵.۴، ۶.۱ و ۶.۷ اینچی، همگی پنل OLED داشته باشند. تمام این اقدامات برای این است که اپل بتواند به فروش مدنظر خود از آیفون که مهم‌ترین محصول کنونی این شرکت است، برسد. آنطور که شنیده شده، اپل انتظار دارد بتواند در سال آینده میلادی، ۱۲۰ میلیون آیفون به فروش برساند و رسیدن به چنین عددی، کار بسیار سختی است. برای سال ۲۰۱۹ نیز تخمین زده بود بتواند ۱۸۰ میلیون آیفون به فروش برساند.

متاسفانه اپل دیگر تعداد فروش iPhone را در گزارش‌های مالی خود اعلام نمی‌کند و نمی‌دانیم که تا به اینجای ۲۰۱۹، اپل چقدر به هدف خود نزدیک شده است. در این میان، تنها دلیلی که شاید بتواند بیش از همه اپل را به فروش ۱۹۵ میلیون iPhone در سال ۲۰۲۰ امیدوار کند، iPhone مقرون به صرفه‌ای خواهد بود که این شرکت قصد دارد عرضه کند. شما در این زمینه چه فکر می‌کنید؟

منبع: https://www.digikala.com/mag/%d8%a7%d9%be%d9%84-%d8%b3%d8%a7%d9%84-2020-%da%86%d9%87%d8%a7%d8%b1-%d8%a2%db%8c%d9%81%d9%88%d9%86-%d9%85%d8%b9%d8%b1%d9%81%db%8c-%d8%ae%d9%88%d8%a7%d9%87%d8%af-%da%a9%d8%b1%d8%af/

استالین، مرد پولادین روسیه و زادگاه توریستی او

ژوزف استالین، دیکتاتور معروف شوروی در گرجستان متولد شده است. شهر گوری زادگاه او، تبدیل به یکی از جاذبه‌های توریستی گرجستان شده است.

بازدیدکنندگان در موزه‌ی استالین (Stalin Museum) واقع در شهر گوری گرجستان، با حقایق جالبی درباره‌ی استالین آشنا می‌شوند. این شهر کوچک زادگاه رهبر سابق شوروی است. ژوزف استالین، خواننده‌ی خوبی بود و شعر می‌نوشت. در زمان حکومتش، ۹۰۰۰ شرکت دولتی فعالیت خود را آغاز کردند. یکی از نوه‌های دختری او در پورتلند مغازه دارد. از میان هدایایی که طرفداران استالین به او دادند، کت خز بسیار شیکی بود که اکنون در قفسه‌ای شیشه‌ای در موزه‌ی استالین آویزان است. راهنمای تور موزه می‌گوید:

یک شرکت پوشاک در مسکو،‌ این کت را به استالین تقدیم کرد، اما استالین آن را نپوشید، چراکه با سلیقه‌ی او جور در نمی‌آمد.

این موزه، در سال ۱۹۵۷ درست چهار سال پس از مرگ استالین، آغاز به‌کار کرد؛ فضای بیرونی ساده‌ای به‌سبک سوسیالیست کلاسیک دارد و فضای داخلی آن که با فرش‌های قرمز پوشیده‌ شده‌اند، با نقاشی‌ها، عکس‌ها و یادگاری‌های شخصی استالین پر شده است. در سمت چپ ورودی موزه،‌ یک واگن قطار قرار دارد، همان واگنی که استالین در تابستان ۱۹۴۵ برای حضور در کنفرانس پوتسدام در آلمان سوار شده بود، پرده‌های آن دست‌نخورده باقی‌مانده، هرچند شیشه‌ی ضدگلوله‌ی آن مدت‌ها قبل تعویض شده است.

حس‌وحال حاکم بر موزه ستودنی است، روایتی تکان‌دهنده از کودک فقیری که باوجود ناملایمات زیاد و مدت‌زمان طولانی حبس در زندان‌های تزار،‌ پله‌های ترقی و قدرت را درنوردید. ماسک مرگ استالین روی پایه‌ای سنگی گذاشته شده است، مثل یک رهبر محبوب که جسدش درمعرض دید عموم قرار گرفته باشد.

گرجستان، ‌کشور کوچکی بین روسیه و ترکیه است که غذاهای معروف و مناظر فوق‌العاده دیدنی دارد، هرچند جاذبه‌ی شناخته‌شده‌ی گردشگری چندانی ندارد. همان تعداد کم جاذبه نیز به «بهیُسِب بِساریُنیس دزِ جوغاشویلی» معروف به ژوزف استالین تعلق دارد؛ فرزند پینه‌دوزی که به یکی از بزرگ‌ترین جنایاتکاران بشریت تبدیل شد. در اینجا این سؤال مطرح می‌شود که چطور یک کشور، از هیولایی مثل استالین برای جذب گردشگر استفاده می‌کند؟

شاید پاسخ سؤال در همان موضوعاتی باشد که در این موزه هیچ اشاره‌ای به آن‌ها نشده است؛ نظیر گولاگ (gulag)، سیستم اردوگاه‌ها و زندان‌های بردگان در زمان حکومت استالین که بیش از یک میلیون نفر در آن‌ها به‌سر می‌بردند، یا پاکسازی بزرگ که کارزار استالین برای تصفیه و اعدام در دهه‌ی ۱۹۳۰ بود. هرچند اشاره‌ی مختصری به اشتراکی‌سازی اجباری در کشاورزی شوروری شده است که به گرسنگی حدود چهار میلیون اوکراینی منتهی شد. درصورتی‌که ماجرای این ظلم و ستم به گوش ما نخورده باشد،‌ شاید فکر کنیم این تصمیم، موفقیت بزرگی بود که تعدادی نقاط ضعف داشت. راهنمای تور موزه می‌گوید:

باوجود اشتباهات بسیار زیادی که در زمان اشتراکی‌سازی اجباری شوروی اتفاق افتاد، مزارع جمعی شکل گرفت.

تلاش گرجستان برای اینکه با استالین و میراث او چه کند،‌ گاهی اوقات منجر به راهکارهای عجیب‌وغریبی شده است، به‌عنوان مثال در سال ۲۰۱۳،‌ رئیس اداره‌ی ملی گردشگری، پیشنهاد داد که گرجستان می‌تواند محلی جذاب برای چینی‌ها باشد. او گفت:

ما می‌توانیم استالین را مثل یک کالای گردشگری به بازار چین بفروشیم.

رئیس اداره‌ی ملی گردشگری در سال ۲۰۱۴ اخراج شد. بااینکه گرجستان، اقدامات گردشگری مبتنی بر استالین را کنار گذاشته است،‌ اما استالین همچنان جاذبه‌ی زیادی به‌خصوص در میان چینی‌ها و روس‌ها دارد. طبق اعلام تیا چوبینیز، کسی که پشت پیشخوان این مرکز گردشگری می‌نشیند، سال گذشته حدود ۱۶۲ هزار نفر از موزه‌ی استالین دیدن کرده‌اند که این تعداد بازدیدکننده بیشتر از هر موزه‌ی دیگری در کشور است.

مقامات اداره‌ی گردشگری هیچ سؤالی را درباره‌ی گردشگری مرتبط با استالین پاسخ نمی‌دهند، از این رو امکان تأیید این ادعا وجود ندارد؛ البته این حد از حساسیت قابل‌درک است. استالین در سال‌های آغازین زندگی‌اش در این کشور، الهام‌بخش احساسات عمیقی نظیر احترام و عزت بوده است. این موضوع به‌خصوص در گوری مشهود است، ‌جایی‌که مردم زیادی به‌ویژه افراد مسن‌تر،‌ او را به‌عنوان شخصیتی تاریخی می‌دانند که یک امپراتوری بنا کرد و در جنگ جهانی دوم، نازی‌ها را شکست داد. یکی از کارگران ساختمانی بازنشسته‌ی ۷۰ ساله که در پارک کنار موزه حضور داشت، گفت:

او مردی بود که به رهبر یک کشور بزرگ تبدیل شد. استالین یک نابغه بود.

این‌گونه نظرات طرفداران استالین، برای بسیاری از جوان‌ترهای گرجستان آزاردهنده و متعصبانه است. درواقع، استالین هیچ‌گاه احساسی نسبت به سرزمین مادری خود نداشت و برای چندین دهه این کشور را مورد اجحاف قرار دارد. بیش از ۴۰۰ هزار گرجستانی از کشور اخراج و اکثر آن‌ها به‌ضرب گلوله کشته شدند. سایمن سیبیگ مانتیفوری، تاریخ‌دان و نویسنده‌ی کتاب «استالین جوان» می‌گوید:

در اقدامات وحشیانه‌ی دهه‌ی ۳۰ به‌نظر می‌رسد که گرجستانی‌های زیادی اعدام شدند، به‌طوری‌که تعدادشان نسبت به هر جمهوری دیگری، بیشتر بود. احتمالاً این موضوع به‌ ارتباط نزدیک استالین با رهبران گرجستان مربوط می‌شد.

ده‌ها سال پس از فروپاشی شوروی، حضور ناخوشایند روس‌ها همچنان در این منطقه باقی ماند. در سال ۲۰۰۸، گوری یکی از شهرهایی بود که در طول جنگی کوتاه و فاجعه‌بار، از سوی روسیه بمباران و اشغال شد. در اثر این جنگ ۲۰ درصد از گرجستان در اختیار روسیه قرار گرفت،‌ البته این اتفاق شوم شامل حال گوری نشد.

در خیابان مقابل موزه، یک‌سری مغازه‌ی فروش سوغاتی قرار دارد که انواع و اقسام وسایل تزئینی با موضوع استالین،‌ از بشقاب‌های تزئینی و ماگ‌های قهوه گرفته تا مجسمه‌های مینیاتوری، خودکار، پیپ، فندک و... را به‌فروش می‌رسانند.

برخلاف تمام شواهد درباره‌ی کمونیست‌بودن استالین، حس گسترده‌ای بین مردم این کشور حاکم است که می‌گوید او به این موضوع تظاهر می‌کرد، اما به‌طور مخفیانه یک گرجستانی ملی‌گرا بود. نوتسا باتیاشویلی، استادیار دانشگاه آزاد تفلیس که درباره‌ی نقش استالین در خاطرات مردم گرجستان نوشته است، ‌می‌گوید:

مردم زیادی به ما گفته‌اند که استالین در آپارتمانش، یک صلیب نگه‌ می‌داشت، همین موضوع نشان می‌دهد که او یک مسیحی بوده است. به اعتقاد مردم، استالین بود که ارزش و اهمیت غذاهای گرجستانی را در کرملین بالا برد. این طرز فکر عجیب به‌نظر می‌رسد، چراکه هیچ‌کس نمی‌تواند اقدامی از استالین را عنوان کند که واقعاً به‌نفع گرجستان بوده باشد. مگر آنکه بدنامی‌های بین‌المللی که استالین برای گوری به‌ارمغان آورد را به‌حساب آوریم.

عشق مردم این شهر به استالین گاهی‌اوقات به تیتر اخبار تبدیل می‌شود. به‌عنوان مثال دولت در سال ۲۰۱۰، مجسمه‌ی بزرگ او را که از دیرباز در مرکز شهر بود، برداشت. در ماه مه گذشته که مصادف با هفتادو‌چهارمین سالگرد پیروزی در جنگ جهانی دوم بود، گروهی از فعالان خواستار بازگشت این مجسمه به محل پرافتخارش شدند؛ هرچند به این درخواست توجهی نشد.

شهر گوری نیز درخواست دولت مبنی بر کاهش انتشار اخبار مبالغه‌آمیز درباره‌ی موزه‌ی استالین را نادیده گرفته است. در سال ۲۰۱۲ وزیر فرهنگ اعلام کرد به‌منظور تکریم قربانیان ظلم و ستم، تغییر و تحولاتی در موزه انجام خواهد شد، به‌طوری‌که حقایق عینی درباره‌ی استالین را به‌نمایش خواهد گذاشت. این وعده هیچ‌گاه محقق نشد و در عوض، اتاقی به بخش‌های موزه اضافه شد که در آن میزی که برای گرفتن اعتراف از بازداشت‌شدگان استفاده می‌شد، به‌همراه کپی یک سلول زندان قرار داشت. به‌نظر می‌رسد که افزودن این اتاق با شک‌وتردیدهایی همراه بوده است، چرا که وقتی گروهی از گردشگران اروپایی به دیدن موزه رفته بودند،‌ راهنمای تور این اتاق را اصلاً به آن‌ها نشان نداد و در آخر تور هم از آن‌ها بابت بازدید از موزه تشکر کرد. گردشگران مات‌ومبهوت مانده بودند.

یکی از آن‌ها که آلمانی بود، در کمال ناباوری می‌گفت:

او اینجا یک قهرمان است! گرجستان نویسنده‌های بسیار مشهوری دارد که همه به آن‌ها افتخار می‌کنند، اما ظاهراً مردم درک نمی‌کنند که استالین همه آن‌ها را به گولاگ فرستاد و منجر به مرگ‌شان شد.

اگر برای سفر به گرجستان برنامه‌ریزی می‌کنید، می‌توانید تور گرجستان را در کجارو جست‌وجو کرده و بهترین آفر تور را از میان آژانس‌های معتبر مسافرتی با پایین‌ترین قیمت خریداری کنید. همچنین برای داشتن برنامه‌ریزی دقیق‌تر برای سفر خود، کجارو فهرست کاملی از جاهای دیدنی گرجستان را در اختیار شما قرار داده است که ضمن کسب اطلاعات لازم درباره آن‌ها، سفر راحت‌تر و بهتری به گرجستان داشته باشید.

منبع: https://www.zoomit.ir/2019/7/15/338064/joseph-stalin-tourism/

استالین، مرد پولادین روسیه و زادگاه توریستی او

ژوزف استالین، دیکتاتور معروف شوروی در گرجستان متولد شده است. شهر گوری زادگاه او، تبدیل به یکی از جاذبه‌های توریستی گرجستان شده است.

بازدیدکنندگان در موزه‌ی استالین (Stalin Museum) واقع در شهر گوری گرجستان، با حقایق جالبی درباره‌ی استالین آشنا می‌شوند. این شهر کوچک زادگاه رهبر سابق شوروی است. ژوزف استالین، خواننده‌ی خوبی بود و شعر می‌نوشت. در زمان حکومتش، ۹۰۰۰ شرکت دولتی فعالیت خود را آغاز کردند. یکی از نوه‌های دختری او در پورتلند مغازه دارد. از میان هدایایی که طرفداران استالین به او دادند، کت خز بسیار شیکی بود که اکنون در قفسه‌ای شیشه‌ای در موزه‌ی استالین آویزان است. راهنمای تور موزه می‌گوید:

یک شرکت پوشاک در مسکو،‌ این کت را به استالین تقدیم کرد، اما استالین آن را نپوشید، چراکه با سلیقه‌ی او جور در نمی‌آمد.

این موزه، در سال ۱۹۵۷ درست چهار سال پس از مرگ استالین، آغاز به‌کار کرد؛ فضای بیرونی ساده‌ای به‌سبک سوسیالیست کلاسیک دارد و فضای داخلی آن که با فرش‌های قرمز پوشیده‌ شده‌اند، با نقاشی‌ها، عکس‌ها و یادگاری‌های شخصی استالین پر شده است. در سمت چپ ورودی موزه،‌ یک واگن قطار قرار دارد، همان واگنی که استالین در تابستان ۱۹۴۵ برای حضور در کنفرانس پوتسدام در آلمان سوار شده بود، پرده‌های آن دست‌نخورده باقی‌مانده، هرچند شیشه‌ی ضدگلوله‌ی آن مدت‌ها قبل تعویض شده است.

حس‌وحال حاکم بر موزه ستودنی است، روایتی تکان‌دهنده از کودک فقیری که باوجود ناملایمات زیاد و مدت‌زمان طولانی حبس در زندان‌های تزار،‌ پله‌های ترقی و قدرت را درنوردید. ماسک مرگ استالین روی پایه‌ای سنگی گذاشته شده است، مثل یک رهبر محبوب که جسدش درمعرض دید عموم قرار گرفته باشد.

گرجستان، ‌کشور کوچکی بین روسیه و ترکیه است که غذاهای معروف و مناظر فوق‌العاده دیدنی دارد، هرچند جاذبه‌ی شناخته‌شده‌ی گردشگری چندانی ندارد. همان تعداد کم جاذبه نیز به «بهیُسِب بِساریُنیس دزِ جوغاشویلی» معروف به ژوزف استالین تعلق دارد؛ فرزند پینه‌دوزی که به یکی از بزرگ‌ترین جنایاتکاران بشریت تبدیل شد. در اینجا این سؤال مطرح می‌شود که چطور یک کشور، از هیولایی مثل استالین برای جذب گردشگر استفاده می‌کند؟

شاید پاسخ سؤال در همان موضوعاتی باشد که در این موزه هیچ اشاره‌ای به آن‌ها نشده است؛ نظیر گولاگ (gulag)، سیستم اردوگاه‌ها و زندان‌های بردگان در زمان حکومت استالین که بیش از یک میلیون نفر در آن‌ها به‌سر می‌بردند، یا پاکسازی بزرگ که کارزار استالین برای تصفیه و اعدام در دهه‌ی ۱۹۳۰ بود. هرچند اشاره‌ی مختصری به اشتراکی‌سازی اجباری در کشاورزی شوروری شده است که به گرسنگی حدود چهار میلیون اوکراینی منتهی شد. درصورتی‌که ماجرای این ظلم و ستم به گوش ما نخورده باشد،‌ شاید فکر کنیم این تصمیم، موفقیت بزرگی بود که تعدادی نقاط ضعف داشت. راهنمای تور موزه می‌گوید:

باوجود اشتباهات بسیار زیادی که در زمان اشتراکی‌سازی اجباری شوروی اتفاق افتاد، مزارع جمعی شکل گرفت.

تلاش گرجستان برای اینکه با استالین و میراث او چه کند،‌ گاهی اوقات منجر به راهکارهای عجیب‌وغریبی شده است، به‌عنوان مثال در سال ۲۰۱۳،‌ رئیس اداره‌ی ملی گردشگری، پیشنهاد داد که گرجستان می‌تواند محلی جذاب برای چینی‌ها باشد. او گفت:

ما می‌توانیم استالین را مثل یک کالای گردشگری به بازار چین بفروشیم.

رئیس اداره‌ی ملی گردشگری در سال ۲۰۱۴ اخراج شد. بااینکه گرجستان، اقدامات گردشگری مبتنی بر استالین را کنار گذاشته است،‌ اما استالین همچنان جاذبه‌ی زیادی به‌خصوص در میان چینی‌ها و روس‌ها دارد. طبق اعلام تیا چوبینیز، کسی که پشت پیشخوان این مرکز گردشگری می‌نشیند، سال گذشته حدود ۱۶۲ هزار نفر از موزه‌ی استالین دیدن کرده‌اند که این تعداد بازدیدکننده بیشتر از هر موزه‌ی دیگری در کشور است.

مقامات اداره‌ی گردشگری هیچ سؤالی را درباره‌ی گردشگری مرتبط با استالین پاسخ نمی‌دهند، از این رو امکان تأیید این ادعا وجود ندارد؛ البته این حد از حساسیت قابل‌درک است. استالین در سال‌های آغازین زندگی‌اش در این کشور، الهام‌بخش احساسات عمیقی نظیر احترام و عزت بوده است. این موضوع به‌خصوص در گوری مشهود است، ‌جایی‌که مردم زیادی به‌ویژه افراد مسن‌تر،‌ او را به‌عنوان شخصیتی تاریخی می‌دانند که یک امپراتوری بنا کرد و در جنگ جهانی دوم، نازی‌ها را شکست داد. یکی از کارگران ساختمانی بازنشسته‌ی ۷۰ ساله که در پارک کنار موزه حضور داشت، گفت:

او مردی بود که به رهبر یک کشور بزرگ تبدیل شد. استالین یک نابغه بود.

این‌گونه نظرات طرفداران استالین، برای بسیاری از جوان‌ترهای گرجستان آزاردهنده و متعصبانه است. درواقع، استالین هیچ‌گاه احساسی نسبت به سرزمین مادری خود نداشت و برای چندین دهه این کشور را مورد اجحاف قرار دارد. بیش از ۴۰۰ هزار گرجستانی از کشور اخراج و اکثر آن‌ها به‌ضرب گلوله کشته شدند. سایمن سیبیگ مانتیفوری، تاریخ‌دان و نویسنده‌ی کتاب «استالین جوان» می‌گوید:

در اقدامات وحشیانه‌ی دهه‌ی ۳۰ به‌نظر می‌رسد که گرجستانی‌های زیادی اعدام شدند، به‌طوری‌که تعدادشان نسبت به هر جمهوری دیگری، بیشتر بود. احتمالاً این موضوع به‌ ارتباط نزدیک استالین با رهبران گرجستان مربوط می‌شد.

ده‌ها سال پس از فروپاشی شوروی، حضور ناخوشایند روس‌ها همچنان در این منطقه باقی ماند. در سال ۲۰۰۸، گوری یکی از شهرهایی بود که در طول جنگی کوتاه و فاجعه‌بار، از سوی روسیه بمباران و اشغال شد. در اثر این جنگ ۲۰ درصد از گرجستان در اختیار روسیه قرار گرفت،‌ البته این اتفاق شوم شامل حال گوری نشد.

در خیابان مقابل موزه، یک‌سری مغازه‌ی فروش سوغاتی قرار دارد که انواع و اقسام وسایل تزئینی با موضوع استالین،‌ از بشقاب‌های تزئینی و ماگ‌های قهوه گرفته تا مجسمه‌های مینیاتوری، خودکار، پیپ، فندک و... را به‌فروش می‌رسانند.

برخلاف تمام شواهد درباره‌ی کمونیست‌بودن استالین، حس گسترده‌ای بین مردم این کشور حاکم است که می‌گوید او به این موضوع تظاهر می‌کرد، اما به‌طور مخفیانه یک گرجستانی ملی‌گرا بود. نوتسا باتیاشویلی، استادیار دانشگاه آزاد تفلیس که درباره‌ی نقش استالین در خاطرات مردم گرجستان نوشته است، ‌می‌گوید:

مردم زیادی به ما گفته‌اند که استالین در آپارتمانش، یک صلیب نگه‌ می‌داشت، همین موضوع نشان می‌دهد که او یک مسیحی بوده است. به اعتقاد مردم، استالین بود که ارزش و اهمیت غذاهای گرجستانی را در کرملین بالا برد. این طرز فکر عجیب به‌نظر می‌رسد، چراکه هیچ‌کس نمی‌تواند اقدامی از استالین را عنوان کند که واقعاً به‌نفع گرجستان بوده باشد. مگر آنکه بدنامی‌های بین‌المللی که استالین برای گوری به‌ارمغان آورد را به‌حساب آوریم.

عشق مردم این شهر به استالین گاهی‌اوقات به تیتر اخبار تبدیل می‌شود. به‌عنوان مثال دولت در سال ۲۰۱۰، مجسمه‌ی بزرگ او را که از دیرباز در مرکز شهر بود، برداشت. در ماه مه گذشته که مصادف با هفتادو‌چهارمین سالگرد پیروزی در جنگ جهانی دوم بود، گروهی از فعالان خواستار بازگشت این مجسمه به محل پرافتخارش شدند؛ هرچند به این درخواست توجهی نشد.

شهر گوری نیز درخواست دولت مبنی بر کاهش انتشار اخبار مبالغه‌آمیز درباره‌ی موزه‌ی استالین را نادیده گرفته است. در سال ۲۰۱۲ وزیر فرهنگ اعلام کرد به‌منظور تکریم قربانیان ظلم و ستم، تغییر و تحولاتی در موزه انجام خواهد شد، به‌طوری‌که حقایق عینی درباره‌ی استالین را به‌نمایش خواهد گذاشت. این وعده هیچ‌گاه محقق نشد و در عوض، اتاقی به بخش‌های موزه اضافه شد که در آن میزی که برای گرفتن اعتراف از بازداشت‌شدگان استفاده می‌شد، به‌همراه کپی یک سلول زندان قرار داشت. به‌نظر می‌رسد که افزودن این اتاق با شک‌وتردیدهایی همراه بوده است، چرا که وقتی گروهی از گردشگران اروپایی به دیدن موزه رفته بودند،‌ راهنمای تور این اتاق را اصلاً به آن‌ها نشان نداد و در آخر تور هم از آن‌ها بابت بازدید از موزه تشکر کرد. گردشگران مات‌ومبهوت مانده بودند.

یکی از آن‌ها که آلمانی بود، در کمال ناباوری می‌گفت:

او اینجا یک قهرمان است! گرجستان نویسنده‌های بسیار مشهوری دارد که همه به آن‌ها افتخار می‌کنند، اما ظاهراً مردم درک نمی‌کنند که استالین همه آن‌ها را به گولاگ فرستاد و منجر به مرگ‌شان شد.

اگر برای سفر به گرجستان برنامه‌ریزی می‌کنید، می‌توانید تور گرجستان را در کجارو جست‌وجو کرده و بهترین آفر تور را از میان آژانس‌های معتبر مسافرتی با پایین‌ترین قیمت خریداری کنید. همچنین برای داشتن برنامه‌ریزی دقیق‌تر برای سفر خود، کجارو فهرست کاملی از جاهای دیدنی گرجستان را در اختیار شما قرار داده است که ضمن کسب اطلاعات لازم درباره آن‌ها، سفر راحت‌تر و بهتری به گرجستان داشته باشید.

منبع: https://www.zoomit.ir/2019/7/15/338064/joseph-stalin-tourism/

کنگر چه خواصی دارد ؟ خواص دارویی کنگر را بدانید !

کنگر چه خواصی دارد؟ وقتی فصل بهار تازه از راه می رسد برایمان نوبرانه های با خود می آورد که یکی از آنها کنگر است. کنگر خواص متعددی دارد و دارای طبیعتی گرم و خشک می باشد به همین جهت است که کنگر را با ماست میخورند. از این سبزی پرخاصیت به عنوان یک منبع سرشار از پتاسیم نیز یاد می شود و توصیه می شود افرادی که مزاج گرمی دارند حتما از کنگر استفاده کنند. در ادامه این پست شما می توانید با خواص سبزی کنگر آشنا شوید. زوم تک را همراهی کنید

خواص کنگر

طبق تحقیقاتی که صورت گرفته است کنگر از جمله گیاهانی است که مصرف آن می تواند در انسان موجب پیشگیری از بروز سرطان شود.

کنگر به عنوان مغزی ترین سبزی فصل بهار به شمار می رود و خوشبختانه در کشور ایران به میزانی فراوانی در دسترس خواهد بود.

دارای خواص درمانی متعددی است که موجب می شود در کشورهای مختلفی چون ایران ،یونان ،مصر و…. استفاده گردد.

از کنگر معمولی که به صورت خودرو رشد می کند در غذاهای مانند سوپ استفاده می گردد و به صورت خام با سالاد نیز مصرف می شود.

در پاک کردن کنگر باید حواستان را جمع کنید به دستانتان آسیب نزنید چون تیغ های تیغ و ریزی داشته است.

کنگر طبیعتی گرم و خشک داشته که منبع غنی شده پتاسیم است و با ماست خورده می شود.

خواص کنگر چیست ؟

یکی از مهم ترین خواصی که با مصرف کنگر برایتان حاصل می شود تقویت دستگاه گوارش است و همچنین به عنوان اشتهاءاور، هضم کننده غذا، تب بر و ضدعفونی کننده نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

از خاصیتهای دارویی کنگر نیز به آنتی اکسیدانی بودن آن و کاهش دهنده کلسترول میتوان یاد کرد که گاهی پزشکان طب سنتی به بیماران توصیه میکنند در هفته از کنگر برای کاهندگی کلسترول استفاده نمایند. کنگر از جمله گیاهانی است که نیرو بخش و ادرار آور نیز می باشد و همچنین تقویت قلب را نیز به همراه دارد.

نکته) به خاطر داشته باشید که به دلیل خواص متعددی که روغن کنگر دارد در تهیه صابون و شامپو نیز از بکار برده می شود.

خواص کنگر چیست ؟

مهم ترین خواص درمانی کنگر

از اصلی ترین خواصی که می توان برای کنگر به آن ها اشاره کرد : پیشگیری از سرطان روده باریک، افزایش نیروی جنسی، درمان یرقان، نارسایی کبد، رفع کم‌خونی، ضدعفونی ‌کننده، تقویت دستگاه گوارش، کاهش کلسترول و تری‌گلیسیرید خون می باشد.

فواید کنگر

کنگر ضد عفونی کننده است

اشتهاء آور

هضم کننده غذا

تب بر

تقویت دستگاه گوارش بدن

نیرو بخش و ادرار آور

تقویت کننده قلب

درمان یرقان، نارسایی کبد

درمان کم خونی

محافظت از کبد در برابر سموم شیمیایی

فواید کنگر برای بدن

از کنگر برای درمان مشکلات پوستی و درمان اگزما استفاده میگردد

برای بیشتر بیماری های پوستی اثری مفیدی را به همراه می آورد

افرادی که می خواهند از شر ریزش مو رها شوند برگ های آرتیشو را به صورت پماد تهیه کنند و بر سر بمالند.

برای برطرف کردن خارش بدن عصاره آرتیشو  را به بدن بمالید.

برای رفع بوی بد عرق زیر بغل عصاره آرتیشو را به زیر بغل بمالید.

شاید برایتان جالب باشید که بدانید کنگر در درمان بی خوابی نیز کاربرد داشته است و شما میتوانید با مصرف کنگر و ماست بر افزایش کیفیت خوابتان تاثیر بگذارید. برای اینکار باید مقداری کنگر بردارید و آن را داخل کاسه ماست رنده کنید و شب پیش از اینکه بخوابید میل نمایید.

حتما تا به حال بارها این ضرب المثل را شنیده اید که می گویند “کنگر خوردن و لنگر انداختن” .این ضرب المثل معروف از ماستی که داخل آن می ریزند بر می آید و موجب افزایش میزان ساعت های خواب شده و سنگینی پلک ها را به دنبال خواهد داشت. البته بخاطر داشته باشید که در ساعت های اولیه مخصوصا برای کسانی که در حین کار به هوشیاری زیاد نیاز دارند و یا افرادی که رانندگی می کنند نباید از کنگر استفاده نمود.

خوردن کنگر در بارداری

برای افرادی که جز گروه های زیر محسوب می شوند توصیه می شود از کنگر استفاده نکنند:

بیماران مبتلا به بیماری شدید کلیوی

بیماران مبتلا به بیماری شدید کبدی

کودکان

خانم های باردار

افرادی که دارای حساسیت به سینارین یا کنگر هستند نباید از کنگر استفاده کنند و همچنین در بیماران مبتلا به سنگ کیسه صفرا نیز کنگر نباید مصرف شود.

کنگر برای لاغری

آن چیزی که کنگر را بیش از گذشته محبوب می کند خوردن کنگر برای لاغری است و به افرادی توصیه می شوند که تصمیم به کاهش وزن داشته اند. خوردن کنگر فرنگی یا آرتیشو میتواند منجر به افزایش سوخت و ساز بدن شده و در نهایت به کاهش وزن و لاغری منجر گردد.

در واقع افرادی که در وعده های غذای شان کنگر را استفاده می کنند به سلامتی شان اهمیت می دهند و راحت تر وزن شان کم می شود. رایج ترین مورد در خصوص استفاده از کنگر مصرف آن همراه سالاد است و همانطور که اشاره کرده ایم به صورت خام میتوانید در تهیه سالاد از کنگر استفاده نمایید.

خواص عرق آرتیشو

آرتیشو یا همان کنگر فرنگی با توجه به اینکه از گیاهان دارویی پرخاصیت است در درمان بیماریهای بسیاری کاربرد دارد به همین جهت عرق آن را گرفته و برای دفع سموم بدن ودرمان اختلالات کبدی استفاده میشود و همچنین به عنوان یکی از بهترین عواملی در تصفیه خون نیز از آن یاد می شود.

افرادی زیادی طعم گیاه ارتیشو را نمی پسندند و به همین جهت میتوانند عرق آن را به عنوان جایگزین استفاده کنند و از خواص درمانی آن بهره مند گردند (از چای آن نیز میتوانید استفاده کنید).

نکته) عرق آرتیشو دارای خاصیت پیشگیری از جمع شدن چربی ها در سلول های کبدی می باشد.

طریقه مصرف کنگر فرنگی

افرادی که دارای مزاج صفراوی هستند در شبانه روز سه قاشق غذا خوری از آن مصرف کنند

افرادی که مزاج دموی دارند در روز از عرق این گیاه شش قاشق غذاخوری استفاده کنند

افرادی که مزاج سودایی و بلغمی دارند در روز سه استکان مصرف نمایند.

از مهم ترین مضراتی که برای کنگر از آن یاد می شود ایجاد سودا و حساسیت است. لذا در چنین مواردی مصرف کنگر باید با احتیاط های فراوان انجام گردد.

منبع: https://zoomtech.org/what-does-conger-have/

آغاز تولید انبوه رم‌های 12 گیگابیتی LPDDR5 سامسونگ

در اسفند ماه 1397 بود که سامسونگ از آغاز تولید انبوه چیپ رم 12 گیگابایتی LPDDR4X گفت. این چیپ که هنوز هم بالاترین ظرفیت در بین DRAM های ویژه گوشی های هوشمند را دارد برای گوشی های پرچمدار طراحی شده است. اما سامسونگ به این چیپ هم قانع نبوده و خبر از تولید انبوه مدل سریعتر ولی با اندازه های مشابه داده است.

 

چیپ جدید سامسونگ، اولین رم 12 گیگابیتی LPDDR5 برای گوشی های هوشمند است. علاوه بر این اعلام شده که چیپ های LPDDR5 با ظرفیت 12 گیگابایت هم در ماه جاری میلادی آغاز خواهد شد.

 

سامسونگ امیدوار است رم های LPDDR5 که در اسفند ماه سال قبل معرفی شدند گوشی های هوشمند 5G را با سرعت بالا و بهینگی انرژی همراه کنند و به قابلیت های یادگیری ماشینی و هوش مصنوعی گوشی ها سرعت ببخشند.

 

 

رم LPDDR5 سامسونگ هم مشابه با مدل های LPDDR4X بر مبنای فناوری نسل دوم چیپ های 10 نانومتری این شرکت طراحی شده و وعده سرعت تا 1.3 برابر سریع تر را می دهد. بر اساس محاسبات سامسونگ در یک مجموعه 12 گیگابایتی از رم های LPDDR5 دوازده گیگابیتی، امکان انتقال یک فایل 44 گیگابایتی (معادل با 12 فیلم با کیفیت full HD) تنها در یک دقیقه ممکن می شود.

 

به این ترتیب به گفته سامسونگ این چیپ ها امکان بهره بردن از قدرت 5G و قابلیت های هوش مصنوعی از جمله ضبط ویدیوهای با کیفیت و یادگیری ماشینی را در کنار افزایش شارژدهی باتری فراهم می کند.

 

شرکت کره ای در نهایت قصد دارد در سال آینده میلادی چیپ های LPDDR5 با ظرفیت 16 گیگابیتی را توسعه دهد تا قابلیت های پیشرفته تر را در گوشی های هوشمند ارائه کند.

منبع: https://digiato.com/article/2019/07/18/%d8%aa%d9%88%d9%84%db%8c%d8%af-%d8%a7%d9%86%d8%a8%d9%88%d9%87-%d8%b1%d9%85-lpddr5-%d8%b3%d8%a7%d9%85%d8%b3%d9%88%d9%86%da%af/